Watersportservice Crezée

Watersportservice Crezée is gevestigd in de haven van Lage Zwaluwe en ligt heel dicht bij Nationaal Park de Biesbosch, Amer, Hollands Diep en Merwede. Wij hebben een watersportwinkel met een ruim assortiment, een tankstation voor diesel en euro 95, een helling en (winter)stallingsmogelijkheden voor uw boot.

In de winkel hebben wij veel onderhouds- en verfmerken (International Paint, De IJssel, Epifanes, Tonkinois, Owatrol, , Starbrite, Riwax, Gele Merk en Semco), een ruime sortering hardware en een gezellig teakhoek met diverse kook- en kombuis artikelen zoals Dometic koelkasten, Cobb barbecues en Mepal en Marine Business servies. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor fun artikelen, touwwerk, fenders, toiletten en andere scheepsbenodigdheden.

Met onze Roodberg wagen kunnen wij zeil- en motorboten tillen tot 40 ton, 20 meter lang of 2,4 meter diep. Naast de gebruikelijke winterstalling is het bij ons ook mogelijk om gedurende de zomer onderhoud aan uw boot te plegen.Dus een goed adres voor winterstalling of voor kort onderhoud aan uw boot (knippen en scheren). Wij zijn u graag van dienst…

 


Contactgegevens

Biesboschweg 3
4926 SJ Lage Zwaluwe
Tel0168-482356
Tel0168-484788
Mailpost@watersportservice.nl
sitewww.watersportservice.nl