Van Beek Asperges

Op onze aspergeboerderij kunt u zelf meemaken welke weg de “ Koningin der Groenten” af legt. Van uit de grond tot in de mond. Van het oogsten uit het veld, opslaan in de koelcel, tot het sorteren en winkel klaar maken en ook het schillen en verpakken kunt u bekijken met onze machines.

(rondleidingen dagelijks mogelijk op afspraak behalve op zondag)

Boerderijwinkel

We verkopen in onze winkel uiteraard de beste kwaliteit asperges van eigen land.  Want dagverse asperges koop je natuurlijk bij de boer. In de winkel vind u verschillende streekproducten en allerlei producten waarmee u een heerlijke aspergemaaltijd kunt bereiden.  Maar ook mooie schalen en serviezen. Wilt u een aspergepakket cadeau doen? Geen probleem stel zelf iets leuks samen, ook cadeaubonnen beschikbaar. Kortom het complete pakket.

Aspergeterras

Na een rondleiding zin om nog even na te genieten? Geen probleem u kunt daarvoor terecht op ons aspergeterras met een bakje koffie, een ander drankje of lekkere gerechtjes zoals aspergecarpaccio, aspergepizza of huisgemaakte aspergesoep. Maar ook een lekker boerderij ijsje hebben we in ons assortiment.

Nieuwsgierig geworden?

Kom dan langs en geniet van Asperges op z’n Brabants

Bel gerust voor meer informatie of neem vast een kijkje op onze website.

We verwelkomen u graag op onze aspergeboerderij

Contactgegevens

Antonio en Jolanda van Beek
Munnikenhof 15
4844 PK Terheijden
Tel06-53608421
Mailinfo@vanbeekasperges.nl
sitewww.vanbeekasperges.nl

Volg ons op:

https://www.facebook.com/vanbeekterheijden

  • Asperges oogsten