Swaluw’s Kiek

Bed & Breakfast Swaluw’s kiek is landelijk gelegen.

Wij beschikken over een prachtig huis op een schitterende locatie, tussen Nationaal Park De Biesbosch (7 km) en Breda (10 km).
Onze B & B  wordt aan alle kanten omringd door een vrij uitzicht waar wij dagelijks van genieten. Wij beschikken over 2 kamers. Het Souterrain is een compleet ingerichte studio met eigen ingang, tuin, badkamer en keuken. De Panoramakamer omvat de gehele bovenetage met eigen badkamer, sauna, aparte slaapkamer en loungegedeelte. Vanuit beide kamers heeft u een prachtige kiek over de weilanden. U vindt bij ons rust, ruimte en vrijheid.

Het souterrain biedt plaats aan 2 personen en beschikt over een compleet ingerichte keuken, eigen douche en toilet en een eigen terras dat grenst aan de weilanden. 2 boxspring bedden, mini bar, gratis wifi en gratis parkeren. De panoramakamer biedt plaats aan 2 personen en beschikt over de gehele bovenetage met eigen badkamer met douche, toilet en sauna. Een apart loungegedeelte met prachtig uitzicht over de weilanden en een aparte slaapkamer met 2 bedden van 90 x 200, mini bar, airco, gratis wifi en gratis parkeren. Er is een restaurant op loopafstand, ook is een 3 gangendiner mogelijk na overleg met uw gastheer/gastvrouw.

Uw gastheer Antoon en gastvrouw Monique zullen er alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.


Contactgegevens

B & B Swaluw’s Kiek
Kerkdijk 35
4927 RA Helkant, Hooge Zwaluwe ( gemeente Drimmelen)
Tel06 – 29532635
Tel06 – 27481315
Mailinfo@swaluwskiek.nl
sitewww.swaluwskiek.nl