Stichting Biesbosch Beleving

Over Stichting Biesbosch Beleving

Stichting Biesbosch Beleving is enthousiast van start gegaan met het restaureren en vaarklaar maken van een originele Biesbosch Rietaak zodat we later dit jaar met kleine groepen de Biesbosch kunnen gaan beleven.

Onze doelstellingen zijn o.a. het bewaren en bevorderen van historisch cultureel erfgoed. Het organiseren in Nationaal Park de Biesbosch van educatieve beleving door middel van o.a. vaartochten en wandelingen gericht op natuur en cultuurhistorie. Dit in combinatie met lokaal welzijnswerk.

Beleef het mee! Groet, John van Oosterhout

Arrangementen

Maak kennis met ons Nationaal Park De Biesbosch….zijn unieke natuur, zijn bijzondere verleden. Dit doen wij met onze historische rietaken “De Amer” en “De Drie Gezusters”. Gebouwd rond 1900 en gebruikt als werkschepen in De Biesbosch. Historisch erfgoed, in oude glorie hersteld voor rondvaarten zodat iedereen de mooiste wateren, eilanden en kreekjes in de Biesbosch kan bezoeken en bewonderen in authentieke vaartuigen.

Als stichting hebben wij ook een GOED DOEL. Ons streven is om regelmatig de Biesbosch rond te varen met mensen met een beperking in de ruimste zin des woords. Met uw boeking draagt u dus bij aan een bijzondere dag voor deze mensen.

Wij zijn er om iedereen de Biesbosch op een bijzondere manier te laten beleven!

U kunt bij ons diverse arrangementen boeken. Vast gegeven is dat u altijd op een van onze prachtige historische schepen meevaart in nationaal park de Biesbosch. Onze aken bieden plaats aan maximaal 12 personen (minder kan en mag ook). Kleinschalig maar heel persoonlijk, comfortabel en ontspannen. Onze schipper vertelt u graag over onze aken en Biesbosch. Dit terwijl u door kreken vaart in een betoverend onbedorven gebied waar vogels u toefluiten vanuit riet en wilgenbomen.

Onze vertrekplaats is bij restaurant ‘t Voske in het prachtige dorpje Drimmelen aan rivier de Amer. Zij zijn onze vaste partner voor lunch, diner, buffet of borrel die u naar wens aan onze arrangementen toe kunt voegen.

 

Standaard Arrangement

325
Huur Aak 12 Personen Inclusief Schipper

Contactgegevens

Stichting Biesbosch Beleving
Biesboschweg 15
4924 BB Drimmelen
Tel: 06 52 68 00 38
www.biesboschbeleving.nl
biesboschbeleving@gmail.com