Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw organiseert al bijna 50 jaar rondvaarten door Nationaal Park de Biesbosch. Onze schepen hebben een uniek panoramadek waardoor u prachtig uitzicht heeft over de polders die de Biesbosch rijk is. Onze Schippers manoeuvreren ook door de smalste kreekjes van het Nationaal Park. Met onze schepen doorkruisen we het hele gebied. Vanaf Pasen t/m herfstvakantie hebben we bijna dagelijks twee uur durende rondvaart(en). Naast de twee uur durende rondvaarten organiseren we ook afwisselende dagtochten naar bijvoorbeeld; het Rotterdams havengebied. Op vaste datums is het ook mogelijk om tijdens de twee uur durende rondvaart gebruik te maken van een heerlijke brunch of een originele high-tea. Nieuw vanaf 2019, is onze Avondcruise! Drie uur varen met aan boord een uitgebreid koud-warm buffet en dessert!

Voor groepen vanaf 10 personen hebben we leuke en afwisselende arrangementen! Van een totaal verzorgde feestavond tot een leuk dagtripje voor uw familie of vereniging.

Vertrek is in veel gevallen vanuit Drimmelen, naast onze afvaartsteiger is een grote speeltuin, midgetgolfbaan en een informatie centrum van Staatsbosbeheer (gratis toegang). Aan de haven zijn uiteraard verschillende leuke terrasjes en restaurantjes.

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw


Contactgegevens

Biesboschweg 2
4924 BB Drimmelen
Tel0162-682609
Fax0162-686925
Mailinfo@zilvermeeuw.nl
sitewww.zilvermeeuw.nl