Restaurant Ripasso

Restaurant Ripasso is een landelijk gelegen restaurant tussen Terheijden en Wagenberg, op slechts een steenworp afstand van Breda, Zevenbergen en Oosterhout. Wij serveren culinaire gerechten, geïnspireerd door het seizoen. Kies eens van onze kleine à la carte kaart, deze wisselen wij om de 8 weken. Wij serveren ook verrassingsmenu’s, uiteraard rekening houdend met uw wensen. Ons restaurant is opgenomen in de gerenommeerde restaurantgidsen van Michelin en Gault & Millau.

Naast onze menukaart hebben wij ook een uitgebreide wijnkaart. Kies eens voor een mooie fles, of laat u verrassen met een van onze wijnarrangementen.

In de zomermaanden (mei t/m augustus) bent u ook op onze openingsdagen welkom voor de lunch. Om onze keuken zo goed mogelijk te laten zien, raden wij u aan om te kiezen voor een van onze lunchmenu’s. Hierbij houden we rekening met uw wensen. Verder zijn er een aantal lunchgerechten beschikbaar. Komt u met meer dan 4 personen? Graag ontvangen we een reservering, zodat we u zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Toe aan een culinaire avond uit met vrienden, familie of kennissen? Of bent u lekker aan het fietsen tijdens de zomermaanden in de voortuin van de Biesbosch? Bij Ripasso bent u aan het juiste adres voor een heerlijk diner of een uitgebreide lunch. U kunt kostenloos parkeren op onze eigen parkeerplaats. Wij beschikken over een prachtig terras op het zuiden en een heerlijke tuin op het westen. U geniet tijdens de zomermaanden daarom op een heerlijke avond dineren bij zonsondergang.

Zomer (mei t/m augustus)
Dinsdag t/m vrijdag
Lunch: 12.00 tot 14.00 uur
Diner: vanaf 17.00 uur
Zaterdag: enkel diner vanaf 17.30 uur

Winter (september t/m April)
Dinsdag t/m vrijdag
Lunch: enkel op reservering (uitgebreide lunch)
Diner vanaf 17.00 uur
Zaterdag: enkel diner vanaf 17.30 uur

  • restaurant terheijden

Contactgegevens

Restaurant Ripasso
Moerdijkseweg 10
4844 PD Terheijden
Tel076 – 5931297
Mailinfo@restaurantripasso.nl
sitewww.restaurantripasso.nl