Recreatieparadijs de Belhamel

Bowlen-Survivallen-Spelen-Ballonvaren-Famuitje

Speelparadijs
In Recreatieparadijs De Belhamel beleeft u een gezellig dagje uit met de kinderen. Ons fantastische binnen en buiten speeltuin met waterspeelplaats en skelterbaan telt maar liefst zes verdiepingen met verschillende speeltoestellen die zorgen voor oneindig veel speelplezier. Er zijn springkussens, een ballenbad, glijbanen, een groot klim&klauter-toestel, een draaimolen, een grote bouwhut met lego blokken, etc. Daarbij is er voor de kinderen een groot ontdekkingstocht met een gigantisch uitzicht over de Biesbosch vanuit de grootste klimtoren van West-Brabant!

Het is voor de kinderen natuurlijk ook mogelijk om lekker buiten te spelen in ons gigantisch grote buitenspeeltuin. Er zijn diverse speeltoestellen waaronder een klimrek, trampolines, een waterspeeltuin, een glijbaan, een fietsbaan, schommels, een mini voetbalveld,  een zandbak met waterpomp. Kortom teveel om op te noemen.

Als uw kinderen lekker aan het spelen zijn kunt u onder het genot van een kopje koffie een boekje lezen van onze leestafel of vanaf uw telefoon internetten met het gebruik van ons gratis WI-FI netwerk. Tevens kunt u met mooi weer heerlijk genieten van het mooie polderuitzicht op onze verschillende buitenterrassen.

Bowlen
De Belhamel heeft ook nog vier bowlingbanen! Geniet eerst van een lekkere pannenkoek of een portie frietjes en vertoon daarna je kunsten op de bowlingbaan.

Survival
Niet zo snel bang? Ga dan indoor survivallen! Het survival parcours heeft 24 hindernissen en is te betreden vanaf 1,40 lengte. Het hoogste punt tijdens dit klimparcours is 8,50 meter.

Recreatieparadijs De Belhamel: binnen en buiten! in Lage Zwaluwe leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 11,00 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

  • Dagrecreatie Lage Zwaluwe

Contactgegevens

Brugdam 17
4926 CS Lage Zwaluwe
Tel0168-481341
Mailinfo@de-belhamel.nl
sitewww.de-belhamel.nl