Recreatieboerderij Johan en Caroline

Welkom op de boerderij bij Johan en Caroline

Groenten en Fruit
Groente en Fruit

Onze gezellige boerderij is gelegen in Wagenberg, in het mooie West Brabant. Je kunt in onze Boerderijwinkel terecht voor het allerlekkerste fruit, gezonde verse groenten en lekkere streekproducten, vers van het (meestal Brabantse) land. Geen tijd? We bezorgen het in onze regio zelfs bij je thuis of op je bedrijf. Ook het beste vlees van Nederland, het vlees van Slachterij Jos Havermans van hier uit de straat, kan je eenvoudig online bij ons bestellen en afhalen, daarmee voorkom je wachttijden bij de slachterij.

 

Kamperen in het mooie Brabant

Op onze boerderij kun je kamperen op onze “Boer”gondische camping, je kan er lekker spelen en we organiseren elke week leuke dingen voor de kinderen. (onze eigen 2 kinderen spelen graag mee). De camping is een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de Biesbosch, Efteling of Beekse Bergen. Het mooie Breda ligt ook vlakbij. We organiseren op verzoek ook de lekkerste ontbijtjes, of een gezellige BBQ. En wees gerust, Wifi is gratis. Je kan online reserveren.

 

Even er uit met de kinderen

Even er uit
Even weg met de kinderen? We zijn alle dagen geopend, dus strijk lekker neer op ons terras of doe je boodschappen in onze Boerderijwinkel en geniet van je kinderen die zich vermaken met echt ouderwets spelen en ondertussen ook nog allerlei boerderijdieren tegen komen op het erf.

 

Kinderfeestjes en vakantie activiteiten

Kinderfeestjes
Je kan bij ons ook terecht voor echte goeie kinderfeestjes. Spelen, smullen en ravotten is het hoofdthema. In de vakanties hebben we vaak leuke thema’s. Leuk om een dagje mee te doen. In de winter organiseren we ook kookcursussen voor kinderen.

 

Boer Online

Boer Online
In onze webwinkel vind je de lekkerste streekproducten van Brabant. Groenten en Fruit bezorgen we in de regio, maar onze streekproducten en geschenk pakketten versturen we door het hele land.

 

Johan en Caroline
Kijk lekker rond op onze website, vragen staat vrij, er zijn contactformulieren, we hebben een facebookpagina, en je kan ons ook nog bellen!
Johan en Caroline.

 

 


Contactgegevens

 Wagenstraat 74
4845 CX Wagenberg
Tel076-5934503
Fax076-5934562
Mailinfo@johanencaroline.nl
sitewww.johanencaroline.nl