Kaasboerderij ’t Bosch

Op onze kaasboerderij kunt u terecht voor een bezoekje aan onze winkel. Of op afspraak een rondleiding, waarbij alle facetten van ons werk worden belicht. De koeien, de kalfjes, het melken, het kaasmaken, rijpen en natuurlijk proeven.

Op afspraak verzorgen wij voor u een rondleiding, welke geschikt is voor jong en oud. We starten in de stal met uitleg over de koeien en kalfjes; u kunt ze niet alleen zien, maar ook aaien natuurlijk. Daarna krijgt u boven in onze ontvangstruimte een video te zien onder het genot van een drankje of iets anders (diverse opties). Vervolgens gaan we naar de kaasmakerij, en de kaaskelder. Alles wordt omlijst met uitgebreide en enthousiaste uitleg. We eindigen in onze winkel waar u onze kaas kunt proeven. Natuurlijk is er de mogelijkheid om iets te kopen; niet alleen kaas, maar allerlei aanverwante en streekproducten zitten in ons assortiment.

Een rondleiding is mogelijk op alle dagen van de week, behalve zondag. Voor alle mogelijkheden, prijzen, e.d. kijkt u op onze site.

Graag tot ziens,
Erik en Lisette van Oosterhout


kaasboerderij ’t Bosch

 


Contactgegevens

Wagenbergsestraat 2
4921 XV Made
Tel0162-682651
Fax0162-680318
Mailinfo@kaasboerderijmade.nl
sitewww.kaasboerderijmade.nl