Jachthaven Terheijden

Aan rivier de Mark vindt u de gezellige dorpshaven van Terheijden. Een haven met een gemoedelijke sfeer waar u het ware Brabant kunt ervaren. Een unieke plaats waar u heerlijk van de omgeving kunt genieten. Naast de vaste ligplaatsen zijn er ook passantenplaatsen in de haven van Terheijden beschikbaar. Heeft u zin om lekker van de Brabantse gemoedelijkheid te genieten, dan is de haven van Terheijden uw plaats.

De haven van Terheijden heeft +/- 120 ligplaatsen. De jachthaven van Terheijden heeft een aantal passantenplaatsen waar u kunt overnachten. Vanuit de haven wandelt of fietst u het gezellige dorp Terheijden in, Hier vindt u een ruim aanbod aan winkels.

Vanuit de haven vertrekt het fiets- en voetveer ‘t Markpontje naar natuurgebied De Haagse Beemden. Vanuit hier kunt u lekker richting de gezellige stad Breda fietsen. Ook per bus kunt u Breda bezoeken.

Wilt u een ligplaats in onze gezellige jachthaven? Download ons inschrijfformulier. ! Op dit moment kunnen er geen inschrijvingen plaatsvinden. We werken eerst de wachtlijst af. Wanneer u zich weer kan inschrijven melden wij dat via deze pagina !

Inschrijfformulier ligplaats gemeentelijk jachthaven Terheijden.pdf Tarieven Huurovereenkomst haven Terheijden

 

Jachthaven Terheijden