Jachthaven Crezée

Onze jachthaven heeft ruim 300 ligplaatsen, 50 in de buitenhaven en 260 in de binnenhaven. De binnenhaven ligt achter een keersluis die alleen dicht gaat met extreem hoog water. Hoogte van de keersluis is NAP + 4,5 meter. De binnenhaven is een knusse haven tegen het hart van Lage Zwaluwe. De buitenhaven ligt direct aan de Amer, recht tegenover de ingang van de Biesbosch en heeft een open karakter.

VASTE LIGPLAATSEN Alle ligplaatsen zijn vaste ligplaatsen. Deze variëren qua afmeting (lengte) van 6,2 tot 18 meter lang. De binnenhaven is door de hoogte van de keersluis minder geschikt voor zeilboten.

PASSANTEN: Als er lege plaatsen zijn kunnen deze gebruikt worden door passanten. De prijs is € 1,50 per lengte meter + € 1,- per persoon voor toeristenbelasting per nacht. Het is niet mogelijk om in de binnenhaven te pinnen, als u wilt pinnen kan dat bij onze watersportwinkel in de buitenhaven.

VOORZIENINGEN In de buitenhaven hebben wij een afzuiginstallatie voor vuilwater (niet voor bilgewater!). Gebruik maken van de afzuiginstallatie is gratis. Het is alleen mogelijk om de vuilwatertank leeg te zuigen als onze winkel en tankstation open zijn. De openingstijden vindt u onderstaand. Toilet- en douchevoorzieningen zijn in de binnenhaven. Verder is het ook mogelijk om uw kleding te wassen (€ 4,00 per keer) of drogen (€ 2,00 per keer).

http://crezeewatersport.nl/jachthaven/Jachthaven Crezée

 


Contactgegevens

Kwistgeldweg 3
4926 DA Lage Zwaluwe
Tel0168-482615
Tel0168-484788
Mailpost@watersportservice.nl
sitewww.watersportservice.nl