Jachthaven Biesbosch

Jachthaven Biesbosch heeft een unieke locatie: gelegen aan de brede rivier de Amer is de voordeur naar het prachtige natuurgebied De Biesbosch.

Midden in de natuur, maar met alle ruimte en faciliteiten die de moderne watersporter aanspreken. Een jachthaven met internationale allure en waar het Biesboschgevoel op vele manieren te beleven is.

Vanuit de jachthaven ligt een wereld aan vaarplezier open. Vanaf het drijvende tankstation in het midden van de jachthaven liggen de snelvaartgebieden en waterskizones op rivier de Amer binnen handbereik.

Een wat rustiger vaarkarakter? De Biesbosch direct aan de overzijde biedt een groene oase. Genieten van al het moois wat de Biesbosch u biedt Voor wie wat verder wil uitwijken zijn de Brabantse en Zeeuwse wateren goed bereikbaar.

Op de haven aangekomen, vindt u alles wat een moderne watersporter mag verwachten. Verschillende watersportwinkels zorgen dat u alles voor handen heeft. De talrijke restaurants zorgen voor genoeg ontspanning en de kinderen kunnen zich uitleven in de Plons en Ploeterspeeltuin of in de indoorspeeltuin bij restaurant Boeien. Ook een supermarkt met een zeer breed assortiment mag natuurlijk niet ontbreken.

Wie niet in het gelukkige bezit is van een eigen boot vindt op de jachthaven tal van watersportbedrijven met bootverhuur. Er is voor ieder wat wils. Van sportief kajakken, kanoën en zeilen tot de wat luxere tochten in een fluistersloep of motorkajuitboot voor de hele familie.

Bekijk onze website voor onze tarieven en mogelijkheden!

Welkom aan Wal!

Havenverordening Drimmelen
Jachthaven Biesbosch

Contactgegevens

Nieuwe Jachthaven 20
4924 BA Drimmelen
Tel0162-682249
Mailinfo@jachthavenbiesbosch.nl
sitewww.jachthavenbiesbosch.nl
Havenmeester
0162-683166
havenmeester@jachthavenbiesbosch.nl