Het Tuindershuisje

Overnachten op een rustige en landelijk gelegen locatie tegen een aantrekkelijke prijs. Voldoende parkeergelegenheid en het gehele jaar geopend. Geheel rookvrij. Geen huisdieren toegestaan.
Voor particulier en ook voor bedrijven ideaal om hun personeel een slaapplaats te bieden. Het Tuindershuisje biedt u ook een vergader-, trainings- en/of workshopruimte. Wij zijn gemakkelijk te bereiken via hoofdwegen als A16, A27 en A59.

Het dorp Made, waar Het Tuindershuisje zich bevindt, is gelegen aan nationaal park de Biesbosch. Omringende dorpen en steden met veel historie, amusement, restaurants, ect zijn oa: Drimmelen, Geertruidenberg, Breda en Oosterhout. In de nabije omgeving vindt u ook de Efteling en de Beekse Bergen (25 en 50 km). Made zelf heeft diverse winkels en restaurants, een sportpark, tennishal en een openluchtzwembad. Made is ook een prima vertrekpunt voor fietsers en wandelaars, waarbij vooral het voet- en fietsverkeer over de Mark in Terheijden erg in trek is.

Het Tuindershuisje biedt u voldoende privacy omdat het een apart gelegen pand betreft met eigen oprit. De gehele bovenverdieping is veranderd in een suite met 2 eenpersoons bedden en een zithoek voorzien van TV/DVD en opbergmogelijkheden. Op de ruime overloop is tevens plaats voor 2 extra slaapplaatsen. Beneden bevindt zich de doucheruimte en een apart toilet. De keuken is voorzien van kookplaat, koelkast, magnetron en vaatwasmachine. Zelf meegenomen etenswaren kunt u hier uiteraard ook bereiden. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Achter het pand bevindt zich een terras met zitplaatsen. In het Tuindershuisje is tevens een vergader-, trainings- en/of workshopruimte gevestigd voor 20-25 personen. Voor trainers die van ver komen is er mogelijkheid tot overnachten. Vraag ons vrijblijvend info.

Prijs per kamer per nacht, inclusief ontbijt (dit wordt niet uitgeserveerd) op basis van 1 persoon:

 € 40.- 1 nacht
 € 70.- per nacht voor 2 personen

Verblijf op basis van logies is ook mogelijk, vraag naar de mogelijkheden. Aankomst vanaf 17:30 uur en vertrek uiterlijk 12:30 uur. Tijden kunnen na overleg altijd aangepast worden.

Bed & Breakfast Het Tuindershuisje

 


Contactgegevens

Bas en Ramona de Jong
Voorstraat 14 E
4921 SJ Made
Tel 0162-693182 / 06-15182226
Mailramonadejong@hetnet.nl