Heemkundekring Made en Drimmelen

De vereniging Heemkundekring Made en Drimmelen is opgericht op 27 april 1998. De doelstelling van onze heemkundekring is het levend houden van de geschiedenis van de dorpen Made en Drimmelen en de directe omgeving onder de bevolking. Om dit te bereiken worden verschillende activiteiten georganiseerd zoals lezingen en excursies.

In ons tijdschrift “De Klok” dat drie keer per jaar verschijnt, worden artikelen over historische zaken in en rondom Made en Drimmelen gepubliceerd. Een overzicht van alle artikelen die in de afgelopen jaren zijn gepubliceerd, kunt u vinden in de rubriek: “Overzicht thema’s” op onze website.

In januari 2009 waren 235 personen lid van onze kring.
Met deze website wil de heemkundekring meer bekendheid geven aan de activiteiten die jaarlijks worden georganiseerd. Ook willen we op deze wijze de communicatie met onze leden en anderen die geïnteresseerd zijn in de historie van beide dorpen bevorderen.
Hebt u belangstelling voor stamboomonderzoek, oude kaarten van Made, Drimmelen en omgeving of foto’s en dia’s die in het verleden van beide plaatsen zijn gemaakt, dan biedt onze kring u hiervoor de mogelijkheid. Ook kunnen excursies worden aangevraagd in de dorpen Made en Drimmelen.

Heemkundekring Made en Drimmelen

 


Contactgegevens

Rozenbloemstraat 34
4921 KG Made
Tel0162-683323
Mailheemkundemadedrimmelen@hotmail.com
sitewww.heemkundekring-made-en-drimmelen.nl