Gastenverblijf Munnickenheide

Munnickenheide

Buitengewoon overnachten

Wil je er even tussenuit en zoek je een mooie locatie om recreatief te overnachten? Wij bieden je diverse opties om te ontspannen in een landelijke sfeer met voldoende voorzieningen om uitgerust weer huiswaarts te gaan. Dat kan desgewenst met actieve uitstapjes die wij met lokale partners aanbieden.

Overnachten

Je kunt bij ons op verschillende manieren ovenachten.
Slapen in een stoere Pod, of genietend op een van de ruime kamers.
Wilt u langer verblijven dat kan in een van de landelijk ingerichte studio’s. Maar u kunt ook genieten van de rust en ruimte op onze charme camping met enkele royale kampeerplaatsen; Indien U wenst serveren wij een heerlijk streekontbijt. Ons verblijf is ook geschikt voor groepsovernachtingen;

Rust en Ruimte

Bij ons kun je genieten van de rust en ruimte, gecombineerd met moderne luxe. Denk hierbij onder andere aan goede bedden in alle verblijven en gratis wifi-verbinding. Maar bovenal bieden wij je persoonlijke service, want gastvrijheid dragen wij hoog in ons vaandel. Wij willen je verblijf onvergetelijk maken!

Vergaderen

Munnickenheide bied een unieke vergader locatie aan voor gezelschappen van 2 tot 18 personen.
Vergaderen in een landelijk sfeer zorgt voor een ontspannen en creatieve uitwerking. Bovendien kun je tussendoor een verfrissende wandeling maken door de linies, waarbij je je hoofd weer lekker leeg kunt maken.
Daarna begin je weer met nieuwe energie aan het vervolg van de vergadering, brainstorm, training of workshop. Wij kunnen ook het avondeten verzorgen, denk bijvoorbeeld aan een kook workshop een BBQ maar ook heerlijke pizza’s uit onze eigen hout gestookte oven behoort tot de mogelijkheden.

  • kamperen pod

Contactgegevens

Munnikenhof 20
4844 PK Terheijden
Tel06-54976198
Mailinfo@munnickenheide.nl
sitewww.munnickenheide.nl   /  www.buitengewoonovernachten.nl