Evenementenkalender

dec
19
do
2019
3FM Serious Request the Lifeline 2019
dec 19 hele dag

In de week voor kerst (18-24 december) trekken er drie teams met 3FM-dj’s te voet door Nederland, in estafettevorm. Zij lopen één route van Goes naar Groningen, terwijl ze 24/7 live radio maken en acties bezoeken die luisteraars organiseren. Hiermee halen ze samen met de rest van Nederland geld op om jonge mensen te beschermen tegen mensenhandel. Dit is de precieze route die ze lopen!

De dj’s starten op de Grote Markt in Goes op 18 december en eindigen op kerstavond op de Ossenmarkt in Groningen, waar de eindshow plaatsvindt en waar de opbrengst van 3FM Serious Request: The Lifeline bekend wordt gemaakt.

PUUR WIT presenteert HIDDEN X-MAS DELUXE
dec 19 @ 20:00

Het begint een traditie te worden Hidden X-Mas Deluxe aangevuld met buitenlandse gast-vocaliste de Canadese Suzanne Jarvie. Voor de derde keer willen wij op donderdag 19 december 2019, de donkere dagen voor Kerstmis verlicht inzetten met een sfeervolle portie Americana in het Witte kerkje In Terheijden.

Nederlands leukste altcountryband, Hidden Agenda Deluxe zal samen met Suzanne Jarvie putten uit eigen repertoire en rootsy kerstgevoelige songs die helemaal passen in de winterse Kerstsfeer.  Wij zijn ervan overtuigd dat de 2019 editie van Hidden X-mas Deluxe een even groot feest gaat worden als de voorgaande edities en dat alle bezoekers na afloop van de show met kerststerren in de ogen de winternacht weer in zullen gaan.

Hidden Agenda Deluxe

Deze band bestaat uit twee internationaal gelauwerde singer-songwriters BJ Baartmans en Eric de Vries, drummer Sjoerd van Bommel en bassist Gerald van Beuningen. In april 2016 verscheen debuut-cd ‘Pan Alley Fever’. Hidden Agenda Deluxe werd in de recensies direct vergeleken met veelal Amerikaanse grootheden als The Band, The Allman Brothers, Crosby Stills Nash and Young en anderen. Met drie zangers in de gelederen geen vreemde vergelijking.

Suzanne Jarvie

Acht jaar geleden was Suzanne Jarvie nog werkzaam als advocaat. Toen haar oudste zoon in 2011 na een ongelukkige val in coma raakte en de vooruitzichten uiterst somber waren, ontdekte Suzanne Jarvie de singer-songwriter in zichzelf. Ze debuteerde met het album Spiral Road en inmiddels geldt Jarvie als een van de meest toonaangevende artiesten in het Canadese Americana genre. The New York Times omschrijft haar manier van zingen als ‘lusty, alternative Joni Mitchell-ish sound.’

Kaartverkoop

Kaarten voor dit optreden kosten € 14 en zijn verkrijgbaar bij: Tinckerbell, Hoofdstraat 72 in Terheijden en Roots Mail Music, Van Goorstraat 4 in Breda. Het is ook mogelijk om kaartjes te reserveren via het e-mailadres: puurwit@gmail.com. Geef de naam van de artiest aan en het aantal kaarten. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail en liggen de kaartjes klaar bij de ingang van het Witte Kerkje voorafgaand aan het concert. De deuren gaan open om 20.00 uur en het concert begint om 20.30 uur.

Meer informatie

dec
22
zo
2019
Wandelen op zondag
dec 22 hele dag

U kunt elke zondagochtend in onze gemeente een lange of korte wandeling maken in onze gemeente. Iedere zondag heeft zijn eigen vertrekpunt.

Vertrekpunten

  • 1e zondag van de maand: vertrekpunt nummer 4 in Oud Drimmelen.
  • 2e zondag van de maand: Restaurant Onze Kerk, Kerkdijk 1a in Hooge Zwaluwe.
  • 3e zondag van de maand: Boerderijwinkel van Johan en Caroline, Wagenstraat 74, Wagenberg.
  • 4e zondag van de maand: Gastenverblijf Munnickenheide, Munnikenhof 20, Terheijden.
  • 5e zondag van de maand: Madese Natuurvrienden. Het Parkgebouw aan de Kievitstraat 3 bij de tennisbanen.

Wanneer gaat de wandeling niet door?

De wandelingen gaan altijd door, weer of geen weer, tenzij een van de zondagen een officiële feestdag is, dan komt het ‘Wandelen op Zondag’ te vervallen.

Duur van de wandeling en tijdstip van vertrek

De lange wandeling duurt ongeveer anderhalf uur en start om 09.30 uur. De korte wandeling duurt ongeveer drie kwartier en start om 10.15 uur.
U hoeft niet een geoefende wandelaar te zijn om aan deze gratis wandelingen deel te nemen.
Iemand van de organisatie loopt mee voor de route.
Trek wel goede loopschoenen aan.

Koffie na afloop tegen betaling.

Informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij buurtsportcoach Drimmelen, Femke Selders e-mail Femke.Selders@surplus.nl of 06 – 23067360.

Samen gaan we voor ‘Wandelen op Zondag’ in Drimmelen, dé eerste wandelgemeente onder de Moerdijk.
(Een initiatief voortgekomen uit de Meet en Match-bijeenkomsten (Dorpsgericht werken).

Kerstconcert
dec 22 @ 16:00 – 17:30

Op zondag 22 december organiseert ToonArt een kerstconcert met medewerking van de celliste Hanneke Rouw en organist Ton Stevens.

Kaarten

Kaarten à € 5,00 te bestellen via info@toonart.nl
(inclusief drankje in de nazit).

Aanvang

16.00 uur (De kerk is open vanaf 15.30 uur.

Einde

Ongeveer 17.30 uur met nazit