Evenementen promotie

Op deze pagina vindt u promotie omtrent activiteiten/evenementen die binnen gemeente Drimmelen plaatsvinden.


Niet bang voor een beetje blubber? MotorcrossMade!

Ook dit jaar organiseert Stichting DVO (Door Vrienden Opgericht) weer de benefiet motorcross wedstrijd ‘MotorcrossMade’ in Wagenberg. Het doel wat we elk jaar stellen met deze laatste race van het seizoen is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor gehandicapten in de gemeente Drimmelen.

Vrijwilliger worden betekend ook een hoop gezelligheid
Niet bang voor oehoe- oehoerend hard crossgeweld, blubber, 2 gratis feestavonden en een hoop gezelligheid? Elk jaar zit er weer heel veel tijd in het organiseren van dit benefiet evenement. Help ook als vrijwilliger om samen met ons, het evenement ook dit jaar weer tot een groot succes te maken! Meld je aan als vrijwilliger zodat we dit jaar het evenement ook weer rond kunnen krijgen. Help mee, kom van die bank af achter die TV vandaan, laat Facebook en de rest van de digitale meuk een weekeinde voor wat het is! Help samen met je vrienden/vriendinnen groep mee en maak het verschil!

Help ons helpen!
Meld je ook aan als vrijwilliger via info@garagebastiaansen.nl of bel naar de organisatie van Motorcross Made via het telefoonnummer 076-593 2321.

Dit jaar (2017) valt de motorcross in het weekeinde van 3, 4 en 5 november, we beginnen op vrijdag met de eerste feestavond. Er is volop te doen als vrijwilliger, help bijvoorbeeld mee als baanwachter, barpersoneel, parkeerbegeleiding of bij de kaartverkoop: Er zijn in het weekeinde van de Motorcross Made per dag ongeveer 100 vrijwilligers nodig dus we kunnen iedereen gebruiken! Vragen? Iets onduidelijk? Gelijk met je hele vriendengroep, vereniging of stichting een helpende hand bieden bij het organiseren van MotorcrossMade? Neem contact met ons op via het bovenstaande e-mail adres of telefoonnummer.

Meer informatie over ‘MotorcrossMade’ kunt u ook vinden via de website: www.motorcrossmade.nl


Halloween bij Johan en Caroline

Zaterdag 28 oktober staat alles in het teken van Halloween bij recreatieboerderij Johan en Caroline. We gaan griezelige spookmaskers knutselen, griezelfrietjes met bloederige vingers eten (ieh!), een spookverhaal vertellen en een superenge spooktocht maken. Kom je ook mee griezelen?

Wanneer:
Zaterdag 28 oktober van 16:30 uur tot 20:00 uur

Waar?
Recreatieboerderij Johan en Caroline
Wagenstraat 74

Kosten?
De kosten bedragen € 10,- per kind. Inschrijven is niet nodig. Tot dan!

Kijk voor meer info op onze website www.johanencaroline.nl.


Wekelijkse activiteiten in Lage Zwaluwe

dag tijdstip activiteit toelichting
maandag 13.30-16.30 Creatieve workshop Adrie Ansems, Kilstraat 3, Lage Zwaluwe adrieansems@live.nl 06-38438891
donderdag 20.00-23.00 Bridgecompetitie voor leden Cafe Ligthart, Loonsedijk 36, Lage Zwaluwe Aanmelden J.v.Gorp 0168-483646 of gorgo@ziggo.nl
donderdag 20.00-22.00 Repetitie de Cantorij Protestantse Kerk, Kerkstraat 49, Lage Zwaluwe
donderdag 12.00-14.00 Eeterij de Pastorij, samen koken en eten met alleenstaanden en –gaanden vanaf 50 jaar Zaaltje bij voormalige RK Johannes de Doper, Plantsoen 4, Lage Zwaluwe. Aanmelden: Cock de Klerk 0168-484364
vrijdag 9.00-10.00 Open Coffee voor ondernemers Madame Delicieux, Nieuwstraat 53, Made www.open-coffee-drimmelen-geertruidenberg.nl