Eeterij & Feesterij De Steenhoeve

Gelegen op een markante locatie midden in het centrum van het dorp Made aan het Raadhuisplein ligt Hotel Restaurant ’t Trefpunt en Lunch en Eetcafé De Steenhoeve. Al generaties lang een gastvrij trefpunt waar vooral levensgenieters de rust en gemoedelijkheid vinden
om het goede des levens te ervaren.

Het café is intiem en smaakvol aangekleed en vormt een harmonieus geheel met de serre en het terras. Een heerlijk kopje koffie met taart, een (zaken) lunch, kleine Brabantse gerechten. Laat u verrassen door onze kleine kaart.

De gerechten op de kaart van ons restaurant gaan steeds met de seizoenen mee, zodat er op culinair gebied telkens weer nieuwe creaties te verwachten zijn. Seizoen’s verse producten spelen een belangrijke rol. De Patron is zelf de chef… en dat proef je!
Tijdens de zomermaanden serveren wij bij passend weer op het terras.

In een sfeer van warmte en gastvrijheid biedt De Steenhoeve volop gelegenheid voor feestelijke en (informele) zakelijke ontmoetingen. Een heerlijk diner, bruiloft, receptie, jubileum of een bedrijfsfeest, een warm/koud buffet of een authentieke Brabantse koffietafel. Het kan allemaal! Nadat uw persoonlijke wensen met ons zijn doorgesproken wordt alles tot in de finesse verzorgd.

Zeven dagen per week kunt u genieten van onze gastvrijheid en Culinaire Brabantse keuken die elke dag geopend is vanaf 12.00 uur tot 21.30 uur

  • dineren made

 


Contactgegevens

Raadhuisplein 1a
4921 ZJ Made
Tel0162-684000
Fax0162-685176
Mailinfo@hoteltrefpunt.nl
sitewww.eetenstap.nl