Dagje weg!

Een week is niet genoegHet aanbod van dagrecreatie in de Voortuin van de Biesbosch is veelzijdig. U hoeft zich dan ook niet te vervelen tijdens uw vakantie of bezoek aan dit prachtige gebied. Natuurlijk kunt u lekker gaan wandelen of fietsen, maar denk ook eens midgetgolf, zwemmen, een bedrijfsbezoek, een rondvaart of een kookworkshop. De bedrijven in de gemeente denken graag met u mee om een passende activiteit te bedenken voor uw dagje weg!

In de gemeente Drimmelen kunt ook gezellig winkelen. De dorpen Made en Terheijden hebben een ruim aanbod aan winkels. Maar ook in de kleinere kernen kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen. Als u de ware Biesbosch wilt proeven kunt u bij onze agrariërs heerlijke streekproducten kopen.

Ook vinden er iedere week verschillende markten plaats. Zo kunt u op dinsdagochtend naar de weekmarkt in Terheijden, Dorpsplein/Markstraat. Op woensdagochtend naar de weekmarkt in Made, Marktstraat en op donderdagochtend kunt u de markt bezoeken in de Nieuwstraat in Lage Zwaluwe.