Café – Botenverhuur van den Diepstraten

Café – Botenverhuur Van den Diepstraten. Gezellig Brabants café met botenverhuur aan de Oude Haven in Drimmelen. Verhuur van kano’s, roeiboten, motorboten en kajuitboten.

Café – Botenverhuur Van den Diepstraten verzorgt al jaren voor veel mensen een leuk dagje uit in de Brabantse Biesbosch. U kunt in ons café ’s ochtends genieten van een heerlijk bakje koffie alvorens u vertrekt met één van onze huurboten. Komt u ’s avonds weer terug dan verwelkomen wij u uiteraard graag weer op ons terras met uitzicht op de haven.

Kano’s
De Biesbosch kent vele kleine kreken en prachtige grienden. Deze avontuurlijke kreekjes en grienden zijn bij uitstek te beleven in een kano. Voor alle kano’s geldt: een avontuur dicht op het water!

Roeiboten
Wilt u actief bezig zijn in een prachtig natuurgebied? Huur dan eens een roeiboot en laat, met louter spierkracht, de schitterende grienden en dijken van de Biesbosch aan u voorbij gaan.

Motorboten
De motorboten zijn vijf meter lang en worden voortgestuwd door een krachtige en zuinige buitenboordmotor. Deze boten zijn geheel open en bieden plaats aan vier personen.

Kajuitboten
De kajuitboten zijn geschikt om met de hele familie een dagje op stap te gaan. Er is plaats voor acht personen en bagage. De boten zijn uitgerust met een krachtige motor en tevens half overkapt.

Tot ziens bij Café – Botenverhuur Van den Diepstraten!

Café – Botenverhuur Van den Diepstraten

 


Contactgegevens

Biesboschweg 6
4924 BB Drimmelen
Tel0162-682385
sitewww.diepstraten-botenverhuur.nl