Boeien

Boeien is een fijne plek om te vertoeven en ligt midden in de jachthaven. Het is een no-nonsense plek waar je heerlijk kunt eten, maar waar je geen strakke, binnen de lijntjes passende inrichting hoeft te verwachten. Ontbijt, lunch en diner worden bereid in een stoere foodtruck. Binnen voel je je direct thuis in een vintage ingerichte ‘huiskamer’ en buiten kun je rondom het gebouw de hele dag in het zonnetje zitten, met uitzicht op de Nieuwe Jachthaven en de bedrijvigheid die dat met zich mee brengt.

Er worden regelmatig evenementen, workshops en leuke dingen voor de kinderen georganiseerd. In maart 2018 wordt de grote binnenspeeltuin geopend, zodat jong en oud zich gemakkelijk een dagje kunnen vermaken bij Boeien. Deze speeltuin wordt anders dan andere. Bij Boeien wordt goed eten en drinken geserveerd, kunnen de kinderen ravotten en kunnen ouders van jonge kinderen juist even helemaal tot rust komen. Zij kunnen tijd voor zichzelf en voor elkaar nemen, terwijl de kinderen zich vermaken. Er kan gewerkt worden (Wifi), een krantje of een tijdschrift gelezen worden, een spelletje gespeeld worden of er is juist ruimte voor een goed gesprek. Kortom Boeien wordt straks een rustpunt en een tweede thuis voor jonge ouders.

De speeltuin is in een aparte ruimte, zodat ook bezoekers zonder (jonge) kinderen zich thuis zullen voelen bij Boeien. Combineer een dagje varen op de prachtige Biesbosch eens met een bezoekje aan Boeien. Je zult verrast zijn!

 


Contactgegevens

Nieuwe Jachthaven 5
4924  BA Drimmelen
Tel06-51164354
Mailfairhangout@gmail.com
sitewww.boeien-drimmelen.nl