Biesbosch Yachting

Biesbosch Yachting is een bemiddelingsbedrijf in het Noord-Brabantse Drimmelen, direct grenzend aan Nationaal Park De Biesbosch.  Biesbosch Yachting houdt zich bezig met de verkoop van jonge gebruikte motorboten en zeiljachten.

Alle boten die wij in bemiddeling nemen blijven gewoon op hun eigen ligplaats liggen, Zo kan de eigenaar optimaal van zijn boot gebruik blijven maken. en indien gewenst kan de boot in Drimmelen op de wal geplaatst worden.

Biesbosch Yachting houdt zich bezig met de verkoop van jonge gebruikte motorboten en zeiljachten. De aangeboden jachten worden eerst grondig geïnspecteerd voordat zij in bemiddeling genomen worden. Zo verkoopt Biesbosch Yachting alleen goed onderhouden nette werfgebouwde schepen aan de klant.

Op de website wordt een zeer gedetailleerde omschrijving van het schip gegeven voorzien van een fotopresentatie. We geven een eerlijke beschrijving van de boot. Onvolkomenheden worden niet verzwegen!

Belangstelling voor een aangeboden motor of zeilboot?

Indien u belangstelling heeft voor een bepaalde boot kunt u met ons contact opnemen. Dit kan telefonisch, via e-mail, of u komt langs bij ons kantoor aan de haven. U krijgt antwoord op al uw vragen, Bij interesse voor een boot maken we met u een afspraak voor een bezichtiging en eventueel een proefvaart. Wij ontvangen u graag.

Biesbosch Yachting

 


Contactgegevens

Marcel van den Heuvel
Cromsteven 4
4924 BA Drimmelen
Tel06-53241454
Mailinfo@biesboschyachting.nl
sitewww.biesboschyachting.nl