Biesbosch Evenementen

Biesbosch Evenementen organiseert activiteiten  in het prachtige Nationaal Park de Biesbosch. De Biesbosch vormt het perfecte decor voor een heerlijk dagje uitje met uw bedrijf, familieleden of uw vriendengroep. U op de juiste manier en met de beste informatie de Biesbosch laten zien staat bij ons centraal!

Onze activiteiten zijn geschikt voor 5 tot 200 personen, voor zowel de zakelijke als particuliere markt. We hebben een breed aanbod aan verschillende activiteit dus voor iedereen wat wils.

Biesbosch Evenementen is gevestigd in Drimmelen. In het kantoor van het bedrijf Watersport Botenverhuur. Zo kunnen we altijd aanwezig zijn om de klanten goed te helpen en er een onvergetelijke dag van te maken.

Biesbosch Evenementen verzorgt voor u een hele dag uit “Van ontvangst tot het diner”.

Enkele activiteiten die Biesbosch Evenementen aanbiedt:

Vaar-wandeltocht
De dag heeft een bijzonder karakter, omdat u als groep zelf aan het roer staat. Met maximaal 9 personen in een kajuitboot heeft u zelf de verantwoordelijkheid over de route die gevaren wordt.

Tijdens deze vaartocht vertelt een gids u over de bijzondere plaatsen in de Biesbosch en krijgt u een goede indruk van dit unieke zoetwatergetijdengebied én Nationaal Park.
Tijdens de tocht zal de gids de groep mee nemen naar de mooiste plekken in de Biesbosch en een mooie wandeling maken.

Kanotochten
Voor gezelschappen die actief de Biesbosch willen verkennen is er een avontuurlijke kanotocht. Een ervaren Biesbosch kanogids laat u via de kleinste kreekjes het ‘Junglegevoel’ van de Biesbosch ervaren! Door geruisloos te peddelen door de smalle kreken en sloten ervaart u tijdens een kanotocht de Biesbosch en al haar aspecten op een natuurlijke en verantwoorde wijze. Kreken die zijn afgesloten voor gemotoriseerde vaartuigen liggen wel voor ú open….

Avondtochten
Van april t/m september. U kunt er voor kiezen om buiten de verhuur tijden om, eens kennis te gaan maken met de Biesbosch.
Je vaart met een kajuitboot of de kano door de Biesbosch. Mocht je kennis maken met een Biesbosch bewoner kan de boot stil gelegd worden om hier naar te kijken. Er wordt een tocht gemaakt van ong. 2,5 uur. De tocht wordt begeleid door een ervaren Biesbosch gids en kan u alles vertellen over dit gebied.

Teambuilding:

Bamboe bouwen
Samenwerken op een actieve en creatieve manier? Dat kan. Tijdens deze activiteit gaat u onder begeleiding van een ervaren bouwmeester met bamboe en elastiek aan de slag en bouwt u pijlsnel enorme constructies, waaraan echt iedereen zijn bijdrage heeft geleverd.

Speleilanden
Deze vaartocht met spellen op de vele eilanden die de Biesbosch telt staat deze tocht in het teken van kracht, snelheid & denken. En wordt dit arrangement vooral voor grotere groepen aangeboden.

Vaar-opdrachtentocht:
Ga zelfstandig de Biesbosch door en vindt de juiste route doormiddel van een uitgestippelde Biesboschkaart.

De groep zal zich verdelen over half overdekte kajuitboten van maximaal 9 personen.
Vooraf zal er een kleine instructie zijn hoe de boot te besturen is.
Daarna zal iedere boot zijn eigen route gaan varen. 1 groep linksaf en 1 groep rechtsaf tot alle bootjes op het water zijn.

Op de boot verzorgen wij een opdrachtenbak met voor iedereen dezelfde opdrachten en vragen en we kijken natuurlijk aan het einde van de tocht de gemaakt vragen en opdrachten na.
Wie zal het beste uit zijn team naar boven halen en komt het beste uit de strijd en mag zich winnaar van de dag gaan noemen!

Voor uitgebreidere informatie, neem eens een kijkje op de website of bel voor meer informatie (zie contactgegevens). Wij staan u graag te woord en graag voor u aan de slag om er een perfect uitje van te maken


Contactgegevens

Biesbosch Evenementen (kantoor van Watersport botenverhuur)
Havenkade 17
4924 BC Drimmelen
Tel0162-687548
Mailinfo@biesboschevenementen.nl
sitewww.biesboschevenementen.nl