Zien, proeven & genieten

Op het platteland is veel te zien, te proeven en te genieten!
Alleen de slogan ‘Drimmelen, voortuin van de Biesbosch’ laat al zien dat dit gebied één en al natuur is. De gemeente Drimmelen is rijk aan boerenland. Een gebied waar u tussen de schapen fietst, waar u geniet van streekeigen producten en waar de agrariërs van dit gebied u graag de geheimen vertellen van het platteland.

Een aantal toeristisch-recreatieve en landbouwbedrijven hebben de handen in één geslagen om bezoekers van de regio een onvergetelijke dag te bieden. Tijdens het toeren in het gebied kunt u bij de ambachtelijke boerenwinkeltjes heerlijke streekproducten kopen.
Leuk voor thuis en leuk om cadeau te geven!

De individuele bedrijven bieden rondleidingen en andere activiteiten aan.  Voor groepen, families, verenigingen, personeelsuitjes, etc. is het mogelijk een bezoek aan de verschillende bedrijven te combineren en een programma ‘op maat’ te laten maken. Rondleidingen, fietsroutes, picknick.

Biesbosch hoeveBiesboschhoeve (melkveebedrijf)
Hier kunt u: kamperen, een Schotse Hooglander adopteren, een pakket ‘Biesbosch vlees’ bestellen, Biesboschgolf/klompengolf spelen.

Boerderijwinkel Johan en CarolineBoerderijwinkel Johan en Caroline
Hier kunt u: overnachten op de mini-camping, asperges steken, knapzakroutes lopen en fietstochten maken.
Zie ook Recreatieboerderij Johan en Caroline

Ambachtelijke kaasboerderijAmbachtelijke kaasboerderij
Hier kunt u: een rondleiding krijgen door de boerderij en de stallen, meer leren over kaas maken en ambachtelijke producten kopen in de kaaswinkel.

Groene Camping in de PolderGroene Camping in de Polder
Hier kunt u: in tent of caravan, in een kampeerwagen of polderkeet of in de gastenkamer in de boerderij overnachten.
Zie ook Groene Camping in de Polder

Stalhouderij Zegge ZichtStalhouderij Zegge Zicht
Paardenpensionstalling
Hier kunt u een rondleiding krijgen.

Workshop schilderen
Workshop schilderen Schilderen onder begeleiding van kunstenares Natasja Ahout. Eerst doe je op het boerenland inspiratie op en daarna ga je zelf aan de slag. Je schilderij neem je mee naar huis.