Restaurant Ripasso

Restaurant Ripasso is een landelijk gelegen restaurant tussen Terheijden en Wagenberg, op slechts een steenworp afstand van Breda, Zevenbergen en Oosterhout. Wij serveren culinaire gerechten, geïnspireerd door het seizoen. Kies eens van onze kleine à la carte kaart, deze wisselen wij om de 6 weken. Wij serveren ook verrassingsmenu’s, uiteraard rekening houdend met uw wensen.

Naast onze menukaart hebben wij ook een uitgebreide wijnkaart. Kies eens voor een mooie fles, of laat u verrassen met een van onze wijnarrangementen.

In de zomermaanden (mei t/m augustus) bent u ook op onze openingsdagen welkom voor de lunch. Om onze keuken zo goed mogelijk te laten zien, raden wij u aan om te kiezen voor een van onze lunchmenu’s. Hierbij houden we rekening met uw wensen. Uiteraard is er ook een kleine kaart beschikbaar, om lekker van te borrelen. Uiteraard bent u ook welkom voor een kopje koffie met gebak. Het is ook mogelijk om van de grote kaart te kiezen tijdens de lunch, wij verzoeken u vriendelijk hiervoor te reserveren.

Toe aan een culinaire avond uit met vrienden, familie of kennissen? Of bent u lekker aan het fietsen tijdens de zomermaanden in de voortuin van de Biesbos? Bij Ripasso bent u aan het juiste adres voor een heerlijk diner, uitgebreide lunch of heerlijk kopje koffie. Uiteraard is er voor de kinderen altijd iets lekkers in huis en kunt u kostenloos parkeren op onze eigen parkeerplaats. Wij beschikken over een prachtig terras op het zuiden en een heerlijke tuin op het westen. U geniet tijdens de zomermaanden daarom op een heerlijke avond dineren bij zonsondergang.

Openingstijden

Mei t/m augustus
Woensdag t/m zondag 12.00 tot 21.30 uur

September t/m april
Woensdag t/m zaterdag 17.00 tot 20.30 uur
Zondag 14.00 tot 20.30 uur

Tijdens de wintermaanden kunt u lunchen op reservering
(lunchmenu of grote kaart)
Woensdag t/m vrijdag 12.00 tot 13.30 uur

 


Contactgegevens

Restaurant Ripasso
Moerdijkseweg 10
4844 PD Terheijden
Tel076 – 5931297
Mailinfo@restaurantripasso.nl
sitewww.restaurantripasso.nl