Minicamping Munnikenhof

Minicamping Munnikenhof is een in 2002
geheel nieuw aangelegde camping van hoge kwaliteit.
De camping ligt in een rustige en vriendelijke omgeving
en biedt een schitterend uitzicht over de weilanden.

Door de bosrijke omgeving ideaal om te wandelen en te fietsen.
Grenzend aan Drimmelen met het prachtige natuurgebied De Biesbosch. Op loopafstand een visvijver en het Pannekoeckershuys.
Nabij Breda.

Direct op de grens tussen Oosterhout en Terheijden gelegen in een bosrijke omgeving ligt minicamping Munnikenhof. De ruime staanplaatsen hebben een schitterend uitzicht over de weilanden. Daarnaast is er  een luxe sanitaire ruimte van alle gemakken voorzien. Boven de sanitaire ruimte is een gezellige recreatieruimte met uitzicht op onze paardenopfokstal. De camping heeft een apart parkeerterrein en een fietsenstalling.

Langs de camping lopen verschillende fiets- en wandelroutes.
Op loopafstand is een visvijver en Pannekoeckershuys en op 2 km afstand een buitenzwembad. Het prachtige natuurgebied De Biesbosch is met de fiets goed bereikbaar. In de omliggende dorpen worden in de zomermaanden vele uiteenlopende activiteiten georganiseerd, zoals jaarmarkten, havenfeesten en jazzfestivals.

De camping ligt centraal voor uitstapjes naar recreatieparken zoals De Efteling, De Beekse Bergen en historische steden zoals Heusden en Geertruidenberg. Ook de nabij gelegen stad Breda biedt veel gezelligheid.

Camping De Munnikenhof

 


Contactgegevens

Munnikenhof 21
4844PK Terheijden
Tel076-5931611
Mailinfo@minicamping-munnikenhof.nl
sitewww.minicamping-munnikenhof.nl