IZI.TRAVEL – routes

Vier mooie nieuwe routes door “De Voortuin van de Biesbosch”.

In IZI.Travel worden routes beschreven, met de toeristische bezienswaardigheden waarlangs de route loopt, gebruikmakend van geschreven tekst, gesproken tekst, foto’s en video’s.

Met de IZI.Travel App kunt u deze route volgen met uw eigen telefoon met uw data abonnement, maar ook kunt u tevoren op routes downloaden naar uw telefoon (rechts op de pagina bij iedere routebeschrijving). Met de IZI.Travel App wordt onderweg alle bij de route behorende informatie op het juiste moment aangeboden.

De “Voortuin van de Biesbosch” beschikt niet alleen over prachtige natuur, er zijn ook diverse routes aangegeven die vanuit verschillende gezichtspunten deze mooie omgeving ontsluiten. Begin april is het project gestart waardoor op 1 mei weer twee bijzondere fietsroutes en twee wandelroutes als audiogids beschikbaar zullen komen in IZI.Travel. Houdt de website www.voortuinvandebiesbosch.nl in de gaten!

Drie polder route
Een wandelroute naar natuurgebied De Worp. Als u van rust, natuur en de sfeer van vroeger houdt, zal De Worp en directe omgeving u zeker niet teleurstellen. De wandelroute leidt u niet alleen door het ongerepte bos van De Worp, u komt ook door het schilderachtige dorpje Drimmelen en de hieraan grenzende polder. Bij het Biesbosch bezoekerscentrum in Drimmelen is ook een routekaart van deze wandeling verkrijgbaar.

Gat van den Ham
De omgeving van het Gat van den Ham heeft zich ontwikkeld tot een prachtig rustig biotoop voor vogels, vissen en klein wild. Deze wandelroute start vanaf TOP (Kwistgeldweg) Lage Zwaluwe, en neemt u mee naar het natuurgebied Gat van den Ham, dat door de jaren heen onderhevig is geweest aan veranderingen door natuur en mens.

Rondje Drimmelen
Ontdek de verscheidenheid van de Voortuin van de Biesbosch met de fietsroute ‘Rondje Drimmelen’. Deze fietsroute leidt u langs de verschillende natuurgebieden, culturele en historische hoogtepunten die het gebied rijk is.

Rondje Biesbosch
Eindelijk is het mogelijk! Een rondrit met de fiets door de Voortuin van de Biesbosch en de Biesbosch zelf. Deze tocht van zo’n 55 km laat u genieten van een korte vaartocht met het pontveer over de rivier De Amer, waarna u kunt genieten van rust, zon en wind in de Brabantse Biesbosch, Natuurpark van wereldklasse.

Share on FacebookTweet about this on Twitter