Heemkundekring Willem Snickerieme

De doelstellingen van onze vereniging Heemkundekring Willem Snickerieme zijn: Het wekken en bevorderen van daadwerkelijke belangstelling voor plaats en streek. Het onderzoeken en bestuderen van verschillende aspecten, die tot het begrip heemkunde behoren, zoals de plaatselijke geschiedenis, het plaatselijke volksleven, het landschap en de bebouwing. Het verlenen van medewerking aan het veiligstellen van heemkundige zaken, zowel roerend als onroerend van aard.

De mogelijkheid om in ons museum te trouwen is ook aanwezig, in de oude raadzaal kunt u nog steeds zoals voorheen uw JA-woord uitspreken. Ongeveer 40 á 45 personen kunnen in de raadzaal  getuige zijn van het huwelijk.

Via de gemeente Drimmelen kunt u informatie krijgen over het museum, maar natuurlijk ook via onze vereniging.

Openingstijden:
Vanaf maart tot november 2009
Iedere 2e zaterdag van de maand van 13:00 uur tot 17:00 uur en op iedere woensdagmiddag van 13.00 uur tot 17.00 uur  (in de wintermaanden november, december, januari en februari is het museum gesloten)  of op afspraak op werkdagen met gezelschap of groep. Hiervoor kunt u vooraf even bellen met dhr. J. Kwaaitaal 0168-482482.

Heemkundekring Willem Snickerieme

 


Contactgegevens

Raadhuisstraat 5
4927 AM Hooge Zwaluwe
Tel06-24485363
Mailwillemsnickerieme@ziggo.nl
sitewww.willemsnickerieme.nl