De Theeplaats

De Theeplaats biedt u een bijzondere overnachtingsplek. Bij de Theeplaats vindt u geen kamers maar bedsteden. De oude hooimijt is volledig verbouwd zodat er nu slaapgelegenheid is voor maximaal 9 personen.

Waan u in Frankrijk in onze sfeervolle tuin. Zodra u onze tuin binnenstapt ervaart u een oase van rust. Overal zijn zitjes, er is altijd wel een plekje om heerlijk te vertoeven. Het zij in de hangmat of in de bearchairs of misschien liever in de schaduw van de oude appelboom. Geniet van de gastvrijheid en laat u verwennen met een bijzonder smakelijke, vers bereide maaltijd.

Kinderen kunnen hun hart ophalen aan het knuffelen van de geiten, het zelf eieren rapen, maar ook schommelen en trampolinespringen. De boomhut is nog niet helemaal af, maar natuurlijk wel spannend.

Petit restaurant (alleen op zondag)

Ons petit restaurant is iedere zondag open vanaf 12.00 uur. Wij hebben een kleine kaart voor  lunch, borrel of lekkers bij koffie en thee. Maar u kunt ook kiezen voor het menu van de zondag, 3 gangen menu voor € 15,–. Wij verrassen iedere zondag opnieuw met een heerlijk gerecht uit onze keuken, pizzaoven of BBQ.

Onze leestafel biedt de nieuwste tijdschriften en actuele krant. Heerlijk de week doornemen onder het genot van een goede kop koffie of verse thee.

Bed & Breakfast De Theeplaats

 


Contactgegevens

Kerkstraat 39
4926 CT Lage Zwaluwe
Tel0168-482548 of 06-14364613
Mailinfo@detheeplaats.nl
sitewww.detheeplaats.nl
Share on FacebookTweet about this on Twitter