Biesbosch Yachting

Jachtbemiddeling.

Alle boten die wij in bemiddeling nemen blijven gewoon op hun eigen ligplaats liggen, Zo kan de eigenaar optimaal van zijn boot gebruik blijven maken. en indien gewenst kan de boot in Drimmelen op de wal geplaatst worden.

Daarnaast zijn de door ons aangeboden boten zeer grondig inspecteert. Zijn ze niet goed onderhouden, dan nemen we de boot niet in bemiddeling. We bieden onze klanten alleen boten aan waar wij volledig achter staan. Bij enige twijfel over de staat waarin de boot verkeert, of is er sprake van grove gebreken halen we een expert erbij.

Op de website wordt een zeer gedetailleerde omschrijving van het schip gegeven voorzien van een fotopresentatie. We geven een eerlijke beschrijving van de boot. Onvolkomenheden worden niet verzwegen!

Belangstelling voor een aangeboden motor of zeilboot?

Indien u belangstelling heeft voor een bepaalde boot kunt u met ons contact opnemen. Dit kan telefonisch, via e-mail, of u komt langs bij ons kantoor aan de haven. U krijgt antwoord op al uw vragen, Bij interesse voor een boot maken we met u een afspraak voor een bezichtiging en eventueel een proefvaart. Wij ontvangen u graag.

Biesbosch Yachting

 


Contactgegevens

Marcel van den Heuvel
Cromsteven 4
4924 BA Drimmelen
Tel06-53241454
Mailinfo@biesboschyachting.nl
sitewww.biesboschyachting.nl
Share on FacebookTweet about this on Twitter