Biesbosch Evenementen

Biesbosch Evenementen organiseert activiteiten  in het prachtige Nationaal Park de Biesbosch. De Biesbosch vormt het perfecte decor voor zakelijke bijeenkomsten, waarbij u kunt denken aan teambuilding en vergaderen op locatie. Maar zeker ook voor families en vriendengroepen waarbij spelevaren, spel- en sportprogramma’s of natuurgidsingen centraal staan.

Onze activiteiten zijn geschikt voor 5 tot 500 personen, voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Al onze activiteiten zijn te combineren en worden voor u op maat gemaakt en volledig aangepast naar uw wensen.

Biesbosch Evenementen is gevestigd in het Biesbosch Centrum in Drimmelen. Erg leuk om hier eens te komen kijken want er is een tentoonstelling over de Biesbosch.

Biesbosch Evenementen verzorgt voor u een hele dag uit.
We hebben een breed aanbod aan verschillende activiteiten, onder andere teambuildingsactiviteiten zowel intensief als passief. Alle activiteiten zijn te combineren met elkaar.

Enkele activiteiten die Biesbosch Evenementen aanbiedt:

Bamboe bouwen
Samenwerken op een actieve en creatieve manier? Dat kan. Tijdens deze activiteit gaat u onder begeleiding van een ervaren bouwmeester met bamboe en elastiek aan de slag en bouwt u pijlsnel enorme constructies, waaraan echt iedereen zijn bijdrage heeft geleverd.

Speleilanden
Deze vaartocht met spellen op de vele eilanden die de Biesbosch telt staat deze tocht in het teken van kracht, snelheid & denken. En wordt dit arrangement vooral voor grotere groepen aangeboden.

Ruimte voor de rivier
Als er niets verandert aan het rivierenbeleid in Nederland zullen er regelmatig overstromingen zijn. Daarom is ‘Ruimte voor de Rivier’ heel actueel in de Biesbosch. Deze problematiek vormt de basis van dit programma.

Natuurvaartochten met kajuitbootjes, luxe sloepen of een gereserveerde rondvaartboot maar ook sportief in de kano!

Fiets en solex tochten
Speciaal voor groepen die op een ontspannen en verantwoorde manier de omgeving willen ontdekken. Het gezelschap gaat samen met de gids op pad en verkent de omgeving aan de hand van een uitgestippelde fietsroute.

U kunt bij Biesbosch Evenementen alles onder 1 dak geregeld hebben van ontbijt tot diner en feestavond. Wij werken samen met de ondernemers hier in Drimmelen, maar ook in omstreken.

Voor uitgebreidere informatie, neem eens een kijkje op de website of bel voor meer informatie (zie contactgegevens). Wij staan u graag te woord en maken voor u een gepaste offerte op maat.

Biesbosch Evenementen


Contactgegevens

Biesboschweg 4
4924 BB Drimmelen
Tel0162-687548
Mailinfo@natuurlijkdoen.nl
sitewww.biesboschevenementen.nl