D’Ouwe Grutter

B&B D’Ouwe Grutter ligt in Wagenberg, aan de A59 en A16 en aan diverse fiets- en wandelroutes. Goede busverbindingen. Uitstekend geschikt voor recreatie en zakelijk verblijf. Laat u zich verwennen met een gastvrije ontvangst en een overheerlijk ontbijt. Persoonlijkheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Onze Bed and Breakfast beschikt over 4 ruime tweepersoons kamers. Iedereen is bij ons welkom, zowel toeristisch als zakelijk, alleengaanden, koppels, groepen tot max. 10 personen.

Recreëren is op eigen wijze mogelijk, voor de rustzoeker, de wandelaar, de fietser, de golfer, de zeiler, de shopper,  het gezin. Locaties: Nationaal Park de Biesbosch,  Golfterrein Bergvliet, de Efteling, knooppunt- en lange fietsroutes,  de binnenstad van Breda.

Zakelijk: Langdurig verblijf i.v.m. werk in de omgeving, mogelijkheid met en zonder ontbijt. Speciale prijsafspraak. Mogelijkheid kant en klaar maaltijd te bereiden/te verwarmen. Kort verblijf bezoek klant, zakelijk overleg ter plekke. Vergaderen, teambuilding met overnachting voor groep van 8 á 10 personen. Uw relaties laten overnachten, veelvuldig gebruik, prijsafspraak mogelijk. Draadloos internet.

Boeken via www.overnachten.net

Bed & Breakfast De Ouwe Grutter

 


Contactgegevens

Dorpsstraat 41
4845 CD Wagenberg
Tel076-8880957
Mailrietmaas@gmail.com
sitewww.overnachten.net